Lehti

Lammas & Vuohi -lehti

Lammas & vuohi -lehti on Suomen Lammasyhdistyksen jäsenjulkaisu. Julkaisu sisältää ajankohtaista tietoa pääasiassa lampaankasvattajille ja lammastaloudesta kiinnostuneille, mutta jokaisessa numerossa on myös vuohitaloutta käsitteleviä kirjoituksia. Lehden yleissävy on vahvasti neuvonnallinen ja artikkelien kirjoittajina ovat maamme parhaat alojen asiantuntijat sekä käytännön naiset ja miehet. Lisäksi lehdessä julkaistaan poimintoja ulkomaisista tutkimuksista ja artikkeleista. Lehteen voit tutustua täällä.

Tilaa lehti sähköpostitse tästä tai lähetä sähköpostia osoitteeseen;
marjo.simpanen (a) lammasyhdistys.fi
Voit myös tulostaa Palvelukortin 2017 (pdf) ja tilata lehden postitse tai täyttää sähköisen palvelulomakkeen täällä.

Suomen Lammasyhdistyksen jäsenyys sisältyy Lammas & vuohi- lehden tilaushintoihin. Kesken vuotta jäseneksi liittyville lähetetään alkuvuoden lehdet postitse.