Lammasketju-työpaja:
Lampaiden käsittely sujuvaksi
17.2.23 klo 10-15
Lampaanlihan tuotantoketjun kehittäminen, Lammasketju -hankkeen työpajassa keskitytään lampaiden sujuvaan käsittelyyn.
Työpaja pidetään Turun seudulla Paattisissa, Karjataidon tilalla.
Ohjelma:
- Tilaisuuden avaus ja hankkeen esittely/ Sini Sillanpää
- Lampaiden käsittelyn perusteet/ Kaisa Hilska
-
- Lampaiden peruskäyttäytyminen
- Lampaiden käsittely koiran kanssa
- Kuinka välttää yleisimmät virheet lampaita käsiteltäessä
-
- ProAgria Etelä-Suomen terveiset / Kaie Ahlskog
- Katsaus erilaisiin käsittelyjärjestelmiin/ Sini Sillanpää
- Lounas (omakustanteinen)
- Käytännön harjoituksia / Kaisa Hilska
-
- Erilaisia lampaiden käsittelymenetelmiä
-
Lounas sisältää salaatin, lämpimän ruoan, jälkiruoan sekä kahvin.
Lounas maksetaan paikan päällä, hinta 12 €/henkilö.
Työpajan hinta 25€/henkilö (laskutetaan).
Ilmoittaudu mukaan 10.2.2023 klo 23.59 mennessä oheisen webropol -lomakkeen kautta.
Lisätietoja: Meri Pesonen, meri.pesonen@proagria.fi
Ilmoittaudu tästä linkistä https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/ca881d91-d63a-4b05-ac53-8053c19750fd?displayId=Fin2734153
Tervetuloa mukaan!
Lammasketju -hanketta rahoittavat Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma sekä Varsinais-Suomen, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen ELY-keskus. Hanketta hallinnoi Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja se toteutetaan yhteistyössä ProAgria Etelä-Pohjanmaan sekä Suomen Lammasyhdistyksen kanssa.