Suomen Lammasyhdistys

Lammastalouden puolesta jo vuodesta 1918
Loading Events

Lammasketju-työpaja:
Lampaiden käsittely sujuvaksi

17.2.23 klo 10-15

Lampaanlihan tuotantoketjun kehittäminen, Lammasketju -hankkeen työpajassa keskitytään lampaiden sujuvaan käsittelyyn.
Työpaja pidetään Turun seudulla Paattisissa, Karjataidon tilalla.

Ohjelma:

  1. Tilaisuuden avaus ja hankkeen esittely/ Sini Sillanpää
  2. Lampaiden käsittelyn perusteet/ Kaisa Hilska
      • Lampaiden peruskäyttäytyminen
      • Lampaiden käsittely koiran kanssa
      • Kuinka välttää yleisimmät virheet lampaita käsiteltäessä
  3. ProAgria Etelä-Suomen terveiset / Kaie Ahlskog
  4. Katsaus erilaisiin käsittelyjärjestelmiin/ Sini Sillanpää
  5. Lounas (omakustanteinen)
  6. Käytännön harjoituksia / Kaisa Hilska
      • Erilaisia lampaiden käsittelymenetelmiä

Lounas sisältää salaatin, lämpimän ruoan, jälkiruoan sekä kahvin.
Lounas maksetaan paikan päällä, hinta 12 €/henkilö.

Työpajan hinta 25€/henkilö (laskutetaan).
Ilmoittaudu mukaan 10.2.2023 klo 23.59 mennessä oheisen webropol -lomakkeen kautta.
Lisätietoja: Meri Pesonen, meri.pesonen@proagria.fi

Ilmoittaudu tästä linkistä https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/ca881d91-d63a-4b05-ac53-8053c19750fd?displayId=Fin2734153

Tervetuloa mukaan!

Lammasketju -hanketta rahoittavat Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma sekä Varsinais-Suomen, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen ELY-keskus. Hanketta hallinnoi Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja se toteutetaan yhteistyössä ProAgria Etelä-Pohjanmaan sekä Suomen Lammasyhdistyksen kanssa.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top