Suomen Lammasyhdistys

Lammastalouden puolesta jo vuodesta 1918
Ladataan Tapahtumat

Milloin toimitaan elintarvikehuoneistossa – miten perustetaan tarvittaessa lihalaitos?  Tarvitaanko lihan suoramyyntiin erillinen tilamyymälä? Voiko ilmoitetussa elintarvikehuoneistossa leikata lihaa tai valmistaa makkaraa myytäväksi? Milloin toimintaan tarvitaan lihalaitos? Kuinka perustetaan lihaleikkaamo tai lihavalmisteita valmistava laitos?

Mikäli nämä kysymykset pohdituttavat tai sinua muutoin kiinnostaa ammattimainen lihan myynti, käsittely tai lihatuotteiden valmistaminen, tule mukaan infotilaisuuteemme. Keskitymme iltapäivän aikana käymään läpi millaista liha-alan toimintaa voi harjoittaa ilmoitetussa elintarvikehuoneistossa ja milloin toimintaan tarvitaan lihalaitos. Asiantuntijat opastavat kuinka tila/tilat perustetaan ja vastaavat osallistujien kysymyksiin.

Tilaisuudet on tarkoitettu maatilojen ja muiden yritysten edustajille, valvontaviranomaisille, yritysasiantuntijoille ja muille asiasta kiinnostuneille. Voit olla jo toimiva yritys tai vasta miettiä toiminnan aloittamista. Tilaisuuden esityksiä on mahdollista kuunnella myös etäyhteydellä. Osallistujat ympäri Suomen ovat tervetulleita!

 

Paikka: Juva, Kunnanviraston valtuustosali, Juvantie 13
Aika: 7.2.2018, klo 11.45 -16.00

Tilaisuuden ohjelma:
klo 11.45 AJANKOHTAISTA RUOKA-ALALLA
Maa- ja kotitalousnaisten yritysasiantuntija Kirsi Mutka-Paintola
klo 12.00 LIHAN MYYNTI JA KÄSITTELY ILMOITETUSSA ELINTARVIKEHUONEISTOSSA
Asiantuntijoina terveystarkastajat Hanne Partanen ja Elisa Toropainen Itä-Savon Sairaanhoitopiirin Kuntayhtymästä
klo 13.30 KAHVI
klo 14.00 LIHALAITOKSEN PERUSTAMINEN
Asiantuntijoina ylitarkastajat Marjo Ruusunen ja Kirsi-Helena Kanninen Evirasta.klo 15.30 KESKUSTELU JA KYSYMYKSET
klo 16.00 TILAISUUS PÄÄTTYY

Tilaisuus on maksuton.
ILMOITTAUDU 31.1. MENNESSÄ:
Kirsi Mutka-Paintola, puh. 043 826 7882, kirsi.mutka-paintola@maajakotitalousnaiset.fi tai
sähköisesti verkkosivuillamme olevasta lomakkeesta:
https://etela-savo.maajakotitalousnaiset.fi/tapahtumat/lihan-myynti-tai-jalostus-infotilaisuus-9310

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaiset, Elintarviketurvallisuusvirasto Evira, Itä-Savon Sairaanhoitopiirin Kuntayhtymä sekä Kuluttajaliitto. 

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top