Suomen Lammasyhdistys

Lammastalouden puolesta jo vuodesta 1918
Loading Events

Suoramyynti on hyvä tapa parantaa tilan kannattavuutta olivat tuotteina lampaanliha, lihajalosteet tai villa ja käsityöt. Vaikka tuotteet itsessään ovat hyvin erilaisia ja niiden myyntiin tarvitaan erilaiset tilat ja luvat, niin hinnoittelun periaatteet ovat kaikille näille samat.

Oletko miettinyt, mistä tuotteen hinta muodostuu ja mitä kaikkea hinnoittelussa kannattaa ottaa huomioon?
Nyt olisi tarjolla webinaari, jossa hinnoitteluun perehdytään Jyväskylän ammattikorkeakoulun biotalousinstituutin lehtori Jaana Auerin johdolla.

Otapa siis hinnoitteluun liittyvä kysymyspatteri mukaan ja tule linjoille!
Linkki tapahtumaan lähetetään sähköpostitse tapahtumaa edeltävänä päivänä tai viimeistään tapahtumäpäivänä klo 12:00 mennessä.

Webinaarista on tulossa myös tallenne tilattavaksi.

Lisää tietoa:
Aija Hytönen, aija.hytonen@jamk.fi

Ilmoittaudu tapahtuman sivulla >

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top