Suomen Lammasyhdistys

Lammastalouden puolesta jo vuodesta 1918
Loading Events

Syksyn Valtakunnalliset lammaspäivät järjestetään 8.-10.11.2022 Jämsän seudulla.
Paikkana Himos Hotelli, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä.

8.11. OPINTORETKI
12.10 Jämsän juna-asema

12.20 Himos Hotelli

12.35 Seppälän tila, Seppälä Mari ja Antti

13.50 Lounas, Patalahden Liikenneasema

15.00 Pirtin Kehräämö, Jämsän toimipiste. Toiminnan esittely, toimitusjohtaja Päivi Hämäläinen

Kahvit Kehräämöllä

16.45 Ala-Katteluksen tila, Laivanen Niina ja Markku

18.00 Hotelli ja tarvittaessa juna-asema

19.00 Lampureiden illanvietto ja iltapala rantasaunalla. Kutsujana Keski-Suomen Lampurit ry.
Ruokailu Ravintola Liiterissä hinta 25 eur/hlö. Saa maksaa paikanpäällä.

Opintoretken hinta 70 eur + alv 24 %.

9.11. LIHAKETJU TOIMIVAKSI  ja TULEVAN OHJELMAKAUDEN MUUTOKSET -SEMINAARI,
paikkana Kokouskeskus Koulu

9.00 Seminaarin avaus ProAgria

Toimijana lammasketjussa puheenvuorot
9.10 Lampuri Eemeli Piesala, Piesalan tila, Petäjävesi

9.50 Lihatukku, tj. Arto Pajukko, Reinin Liha Oy

10.30 Kauppa, myyntipäällikkö Juha Nieminen, S-ryhmä

11.15 Lammaslaidun tutkimushankkeen esittely, Eeva Mustonen, ELTDK

11.45 Lounas

12.30 Katsaus tulevaan EU-tuki -ohjelmakauten, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus

13.45 Kahvitauko

Edellinen aihe jatkuu

16.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen hinta eur 110 + alv 24 %. Etäosallistuminen 80 eur + alv 24%.

19.30 LAMPURI-ILLALLINEN, Ravintola Liiteri. Hinta 45 eur.
Menu
Alkupalaksi: Cheddarsalaattia Jukolan juustolan cheddarjuustosta, sienisalaattia, savukala-perunasalaattia, riistacaesar salaattia, pikkelöityjä syysjuureksia, mustaherukkasilliä, suolakurkkuja sekä leipää ja levitettä.
Pääruuaksi: Vanha-Savelan tilan Highlanderhärkä-punajuuripaistosta, Seppälän maatilan ylikypsää karitsaa timjami-valkosipulikastikkeessa, kuminaperunaa, vuolukermassa haudutettua hapankaalia, paahdettua palsternakkaa, porkkanaa ja aurajuustoa.
Jälkiruuaksi: Omenastruudelia, vaniljakastiketta. Tummapaahtokahvia/teetä.

10.11. SUOMEN LAMMASYHDISTYKSEN SYYSKOKOUS

9.00 Kokouksen avaus, puheenjohtaja Janne Jokela
9.15 Uuden ohjelmakauden maisematuet
10.00 Hyvät laidunnuskäytännöt, väitöskirjatutkija Aino Pietikäinen, Graze-Wel -tutkimushanke, Helsingin yliopisto

10.45 Lounas, omakustanteinen, hinta 17,50 €

11.30 Kokous jatkuu
Vuoden Lammastilan 2022 palkitseminen
Lampaiden tuotosseurannan parhaat tilat 2021, kunniakirjojen jako

12.00 Sääntömääräiset asiat, §4
Hallituksen jäsenistä ja varajäsenistä erovuorossa ovat edustajat alueilta:

IV: Pohjois- ja Etelä-Savo, Pohjois-Karjala
V: Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu, Keski-Pohjanmaa

Kahvitauko n. klo 13.00, SLY tarjoaa kokouskahvit

ILMOITTAUTUMINEN 24.10. mennessä ProAgrian sivuilla >

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top