Vakkasuomalainen pienteurastamo Vallan Maukas on aloittanut lampaiden ja vuohien teurastamisen  Vehmaalla. Teurastamo on hyväksytty numerolla 6500 ja on mukana teuraskaritsan laatupalkkiojärjestelmässä. Teurastamo suorittaa rahtiteurastusta uudessa syyskuussa avatussa teurastamorakennuksessa. Lihaa ostetaan jonkin verran teurastamon yhteydessä toimivaan lihamyymälään.

Vallan Maukas on perheyritys, jossa tilan väen lisäksi työskentelee yksi palkattu ammattitaitoinen lihanleikkaaja. Vallan Maukas tarjoaa teurastuksen lisäksi lihan leikkuun asiakkaan haluamalla tavalla, vakumoinnin, etiketöinnin sekä hinnoittelun. Myös erikoisleikkuuta tehdään toivomusten mukaan. Taljat toimitetaan pyynnöstä suolattuna Rantasen Nahkajalostamolle.

Loppusyksyllä vielä vapaita teurastusaikoja varattavissa. Yhteydenotot varmimmin sähköpostitse, vallanmaukas@vallilantila.fi
Lue lisää http://vallanmaukas.fi/ sekä
Fb https://www.facebook.com/VallanMaukas/