[row_container dark=”no”]

SLY:n kevätkokous 2021 ja kesäretki 28.7.2021

Kokouskutsu

Suomen Lammasyhdistys ry:n kesäretki ja sääntömääräinen kevätkokous ke 28.7. klo 12 Portaan Nahkurinverstas, Kappelintie 26, 31340 Porras, Tammela

Koronapandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten takia Suomen Lammasyhdistyksen kevätkokousta ei pystytty järjestämään maaliskuussa, kuten aiemmin oli suunniteltu. SLY:n hallitus kutsuukin nyt lampurit kesäretkelle ja sääntömääräiseen kevätkokoukseen Tammelan Portaaseen keskiviikkona 28.7.2021 klo 12 alkaen. Kokoukseen pyritään järjestämään myös etäyhteys (Teams).

Kokous pidetään Portaan Nahkurin Verstaassa (https://www.nahkurinverstas.fi ). Kokouksen avaa Suomen Lammasyhdistyksen puheenjohtaja Petri Leinonen, ja kokouksessa käsitellään yhdistyksen kevätkokouksen sääntömääräiset asiat § 4.

Kokouksen yhteydessä maanviljelijä ja Baltic Sea Action Groupin suunnittelija Eliisa Malin kertoo laidunten ja peltomaan hiilensidonnasta. Lisäksi lampuri Katja Syrjälä kertoo rotaatiolaidunnuksen toteutuksesta Syrjälän Lammastilalla. SLY tarjoaa kokouskahvit.

Kokouksen jälkeen tutustumme kävellen Portaan historialliseen kylään ja Syrjälän Lammastilaan laitumineen. Päivän päätteeksi suuntaamme Mustialan Kievariin (https://www.mustialankievari.fi ), jossa on mahdollisuus omakustanteisesti osallistua yhteiseen illalliseen sekä majoittua haluamallaan tavalla. Julkisilla kulkuvälineillä esim. Forssaan tuleville pyritään järjestämään kuljetus Portaaseen sekä Mustialaan ja takaisin.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 12.7.2021 mennessä sähköpostilla marjo.simpanen@lammasyhdistys.fi .

Lisäohjeet lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille, minkä lisäksi ne löytyvät SLY:n kotisivuilta lammasyhdistys.fi ja Facebook-sivulta https://www.facebook.com/SuomenLammasyhdistys/
Tautitilanteen tai jonkin muun pakottavan syyn vaatiessa ohjelman muutokset ovat mahdollisia.

Lämpimästi tervetuloa!