Kokouskutsu
Suomen Lammasyhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous ja kesäretki to 28.7. klo 13
Café Kvarnen, Jurmo, Brändö, Ahvenanmaa

Suomen Lammasyhdistyksen vuoden 2021 syyskokouksessa Savonlinnassa päätettiin, että vuoden 2022 kevätkokous pidetään vasta heinäkuun lopulla yhdistettynä lampureiden kesäretkeen. SLY:n hallitus kutsuukin nyt lampurit sääntömääräiseen kevätkokoukseen ja kesäretkelle Ahvenanmaan Brändön Jurmoon torstaina 28.7.2022 klo 13 alkaen.
Kokous pidetään Café Kvarnenissa (http://www.jurmo.ax/FI/cafe_FI.html). Kokouksen avaa Suomen Lammasyhdistyksen puheenjohtaja Janne Jokela. Kokouksessa käsitellään:
– yhdistyksen sääntöjen § 4:n mukaiset kevätkokousasiat,
– yhdistyksen sääntöjen muuttaminen: syyskokouksessa 2021 suunniteltu sääntöjen muuttaminen
koskien etäkokousmahdollisuutta, kevätkokouksen ajankohtaa sekä vanhentuneiden tekstinosien
päivitystä
– mahdolliset muut asiat
Kokouksen yhteydessä Luonnonlaidunlihan tuottajat ry:n hallituksen jäsen Jukka Tobiasson kertoo luonnonlaidunlihan tuottamisesta ja sertifioinnista. SLY tarjoaa kokouskahvit.

Kokousmateriaalit täällä >

Kokouksen jälkeen tutustumme Jurmon upeaan saareen ja sen luonnonlaitumiin.
Päivän päätteeksi suuntaamme takasin Café Kvarneniin, jossa on mahdollisuus omakustanteisesti osallistua yhteiseen illalliseen. Viimeinen lautta mantereelle Kustaviin lähtee Brändöstä klo 21.20. Halukkaat voivat myös majoittua joko Jurmossa tai Brändössä. Mahdolliset majoitukset ja autopaikat lautoille on syytä varata reilusti etukäteen.

Saapuminen: Kustavista Vuosnaisten (Osnäs) satamasta viimeistään klo 11.05 lähtevällä M/S Viggen -autolautalla Brändön Ã…van satamaan, josta lähtee tiheästi liikennöivä pikkulautta M/S Doppingen Jurmoon.
Autot voi jättää parkkiin Vuosnaisten satamaan. Lautoilla ei ole henkilömaksua, mutta paikat kannattaa varata etukäteen. Ajoneuvojen kuljettaminen on maksullista https://www.alandstrafiken.ax/fi/hinnat .

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 17.7.2022 mennessä sähköpostilla marjo.simpanen@lammasyhdistys.fi .
Lisäohjeet lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille, minkä lisäksi ne löytyvät SLY:n kotisivuilta
lammasyhdistys.fi ja Facebook-sivulta https://www.facebook.com/SuomenLammasyhdistys/
Jonkin pakottavan syyn vaatiessa ohjelman muutokset ovat mahdollisia.

Lämpimästi tervetuloa!