Arvoisa lampuri!

Monella tilalla karitsointikiireet painavat päälle, mutta toivottavasti Sinulla on hetki aikaa lukea eteenpäin. Kotimainen lampaanvilla on tällä hetkellä kiinnostava puheenaihe monilla foorumeilla ja käsityöläiset sekä yrittäjät ovat innostuneet kotimaisten materiaalien käytöstä.

Kuinka kotimaisesta villasta saataisiin suurempi osuus hyötykäyttöön? Kuinka villantuotanto saadaan kannattavaksi ja mielekkääksi lampureille? Kyselyyn vastaamalla pääset kommentoimaan ja kertomaan parannusehdotuksiasi villan tuotantoon ja käsittelyyn liittyen!

Tämän kyselyn tarkoitus on selvittää tuotettavan lampaanvillan määrää ja villan käsittelyyn liittyviä työvaiheita erityisesti itäisen Suomen alueella. Toki vastata voit muualtakin Suomesta.

Kysely toteutetaan Savonia AMK:n opiskelijatyönä yhteistyössä Polvijärven Kehräämö Oy:n kanssa ja tutkimustuloksia hyödynnetään alueen villaketjun kehittämisessä. Toivomme, että vastaat kyselyyn katraan koosta tai tuotantosuunnasta riippumatta!

Kyselyyn pääset alla olevasta linkistä. Vastaaminen vie vain n. 5-10 minuuttia ja se onnistuu helposti puhelimella tai tietokoneella. Vastausaikaa kyselyyn on 11.4.2021 asti.

Linkki Webropol-kyselyyn https://link.webropolsurveys.com/S/D976D863BE48426A

Kiitos yhteistyöstä ja hyvää kevään jatkoa! Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, jos haluat lisätietoja kyselystä.

Terveisin Savonian agrologiopiskelijat
Heli Jolkkonen, heli.jolkkonen@edu.savonia.fi
Kirsi-Mari Kokkonen, kirsi-mari.kokkonen@edu.savonia.fi
Erika Kemppainen, erika.kemppainen@edu.savonia.fi